Nieuwe sponsor De Boer Interior Solutions

20-01-2016

 

Ik ben heel blij te kunnen melden dat ik een nieuwe sponsor erbij heb vanaf januari 2016 in de vorm van De Boer Interior Solutions. Dit nieuwe bedrijf staat onder leiding van Jacob de Boer. Jacob ken ik al enkele jaren en is een sportliefhebber in hart en nieren. Zo is hij bijvoorbeeld voorzitter van de zeer succesvolle tafeltennisvereniging Taverzo uit Zoetermeer. Maar daarnaast is Jacob ook een gedreven zakenman die houdt van pionieren en nieuwe dingen aanpakken. En op dat punt hebben wij elkaar gevonden. Beiden houden we van een no nonsense aanpak. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

 

 

De Boer Interior Solutions biedt oplossingen en creatieve ideeën voor retail en business to business waarbij de focus ligt op onderscheidend vermogen. Denk hierbij aan strategisch advies, ontwerp, projectmanagement en turnkey.  Focus van de organisatie is speciaalmeubilair en verlichting, wat een inrichting vaak maakt tot iets onderscheidends, wat business to business en zeker in retailland tegenwoordig cruciaal is.

De Boer Interior Solutions is dus uniek in zijn aanpak, maatwerk en een persoonlijke benadering. Een aanpak die erg bij mij past. Ook ik heb voor een pad gekozen dat risico’s heeft, dat maatwerk is en waarvan de toekomst ongewis is. 

Samen met De Boer Interior Solutions ga ik nu verder op dat pad en ik ben hartstikke blij met deze extra steun in de rug. De komende maanden zullen jullie meer van het bedrijf horen. Voorlopig is dit de website: klik hier.

 

 

Tijdens de Swedish Masters zal ik voor het eerst het logo van De Boer Interior Solutions dragen. Morgen vertrek ik naar Stockholm, waar ik vrijdagochtend in de eerste ronde van het hoofdtoernooi speel tegen Pedro Martins uit Portugal.

Erik