Nieuwe sponsoractie: Club van 100 voor trainingsstage Aziƫ!

26-02-2016

Ook dit jaar vraag ik weer om wat extra steun voor de financiering van een periode in Azië om te trainen en een toernooi te spelen. Hoewel het extra middelen kost, vind ik het toch erg belangrijk die trips te blijven maken om ervaring op te doen met de omstandigheden en de speelstijl. Telkens weer blijkt hoever de Aziaten voor liggen op Europa. Het is de bedoeling dat ik weer enkele weken ga trainen in Jakarta vanaf half mei. Maar deze keer combineer ik het ook met het daarna spelen van de Vietnam International in Hanoi. In 2012 heb ik dat toernooi ook al eens gespeeld en ik kom er graag terug.

Deze keer zal ik geen grote veilingactie op touw kunnen zetten, ook al omdat ik op dit moment niet veel dingen heb die ik kan aanbieden. Natuurlijk is het wel mogelijk dat ik bijvoorbeeld een clinic geef. Ik heb niet veel ruimte meer in mijn trainings- en toernooiprogramma maar enkele clinics, trainingen of demo's is nog wel te doen. Je moet er dan wel snel bij zijn!

Verder hebben we eerder al een initiatief genomen om een zogenaamde ‘Club van 100’ op te zetten. Bedrijven (maar ook individuele personen) die bereid zijn om 100€ per jaar te doneren als extra steun in de rug. Met als tegenprestatie uiteraard een vermelding van het bedrijf op de sponsorpagina van mijn website en aandacht via social media. Alle kleine beetjes helpen.

Om een voorbeeld te geven: als 5 bedrijven 100€ per jaar doneren, kan ik 1 deelname aan één Europees toernooi financieren. Enkele bedrijven hebben inmiddels hun steun al toegezegd. Ik ben blij dat Jaap van de Kolk, mijn voormalig hoofdsponsor, zijn steun heeft toegezegd. Dus VANDEKOLK HYPOTHEKEN.NL is het eerste bedrijf wat meedoet. Daarnaast heeft ook het Zoetermeerse bedrijf STITCHENDESIGN.NL  steun toegezegd. Over elk bedrijf wat toetreedt zal ik verder afzonderlijk communiceren, dus dan komen automatisch elke keer ook de andere bedrijven in beeld.

Voor meer info: klik hier

Als je me wilt steunen, of je hebt een vraag over sponsormogelijkheden, stuur me even een privébericht via facebook of een email via mijn website.

Een donatie kan ook direct gedaan worden op IBAN nummer:  NL79ABNA0595607365, t.n.v. E.M.R.M. Meijs.