Adidas all in

11-08-2014

Na veel wikken en wegen heb ik besloten met ingang van komende seizoen een overstap te maken naar een andere materiaalsponsor, namelijk Adidas! Dat betekent dat er een einde is gekomen aan een succesvolle periode van 3 jaar bij Carlton. De mensen die mij kennen weten dat ik altijd trouw ben naar een sponsor toe. Ik heb er dan ook een hele tijd over gedaan om tot dit besluit te komen en er hebben meerdere intensieve gesprekken en contacten plaats gevonden. Het feit dat Carlton en in het bijzonder Peter Blommaert, mij altijd geweldig gesteund heeft, heeft mijn besluit er niet gemakkelijker op gemaakt. Ik vond het echter tijd worden voor verandering en een nieuwe frisse stap. De keuze is uiteindelijk op Adidas gevallen en daar ben ik erg blij mee.

 

De kracht van het merk Adidas hoef ik niemand uit te leggen. Adidas staat voor kwaliteit en degelijkheid. Groot geworden in andere sporten en vroeger ook al op de badmintonmarkt. Sinds een jaar wordt er weer aan de weg getimmerd. Joris van Soerland is importeur voor Adidas geworden voor de Benelux en ik ga als boegbeeld voor de Lage Landen fungeren. Op die manier hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het vergroten van de bekendheid en het marktaandeel. In Joris van Soerland heb ik in elk geval een nieuwe zeer betrouwbare en prettige compagnon gevonden die mij gaat ondersteunen in mijn badmintoncarrière. Ik ben er van overtuigd dat Adidas mij perfect kan ondersteunen met materiaal van uitstekende kwaliteit, waardoor ik me over dat onderdeel van mijn totale plan geen zorgen zal hoeven te maken. Zo ben ik al een tijdje aan het oefenen met mijn nieuwe Adidas-racket, de Adipower Pro en ik kan je al vertellen dat zelfs ik nu kan smashen...Wanneer je meer wil weten over de Adidas-badmintonproducten kun je natuurlijk bij mij terecht, maar nog beter is het om contact op te nemen met Van Soerland Sport, email info@vansoerlandsport.nl, tel. +31(0)614293332. Binnenkort wordt ook een Nederlandstalige Adidas-badmintonfacebookpagina gelanceerd en over enige weken verschijnt een complete website.

Het eerste toernooi waar ik in Adidas-outfit zal verschijnen zal de Wereldkampioen-schappen zijn die van 25 tot 31 augustus in Kopenhagen zal plaatsvinden. Ik verheug mij op een mooie samenwerking.

 

Rest mij alleen nog om Peter Blommaert en Carlton zeer te bedanken voor de ondersteuning de afgelopen 3 jaren. Ik ben altijd op mijn wenken bediend met uitstekend materiaal. Ik durf ook zeker te stellen dat er geen merk is geweest de afgelopen jaren wat zo intensief en slim met zijn communicatie is omgegaan. Daar heb ik absoluut de vruchten van kunnen plukken. Tot slot wil ik René Lagerwaard (www.renelagerwaard.nl) weer bedanken voor de prachtige fotoshoot die hij heeft gemaakt. De komende tijd zullen jullie regelmatig foto's daarvan langs zien komen. Een voorproefje kom je hier en daar al tegen op mijn geheel vernieuwde website.

Erik