F.I.T. Sportbalsem nieuwe sponsor!

24-08-2014

Na het goede nieuws over Adidas kan ik nu ook melden dat ik vanaf juli 2014 sport-promotor van F.I.T. Sportbalsem ben geworden, waarbij FIT International B.V. mij ondersteunt als sponsor om als topsporter mijn doelstellingen te realiseren en ik daartegenover het product op een aantal manieren promoot. Al enkele jaren onderhoud ik goede contacten met Joop Bergman, eigenaar van FIT International B.V., de producent en leverancier van deze prima spierbalsem. Ik promoot en ondersteun F.I.T. omdat ik het product zelf gebruik, er baat bij heb en datzelfde gevoel ook aan andere mensen wil doorgeven. Ik zou dit nooit doen als ik niet zelf volledig achter het product sta! Wil je meer weten over F.I.T. Sportbalsem, klik dan 'hier'.

Met FIT International B.V. wordt mijn groep sponsors weer wat vergroot in de breedte. Gelukkig hebben ook andere sponsors voor het nieuwe seizoen weer toegezegd mij te willen ondersteunen. Het gaat dan (tot op heden) om VANDEKOLK HYPOTHEKEN, Phytalis, Sport-Unlimited en Den Haag Topsport. Dat lijkt een willekeurig rijtje, maar dat is niet zo. De sponsorcontracten liggen tegenwoordig niet voor het oprapen. Dat weet iedereen. Het is nog steeds kommer en kwel op dit punt. Dus moet ik het vooral hebben van de mensen achter de bedrijven die het hart op de goede plaats hebben en mijn doelen en prestaties waarderen.

Bedrijven zoals FIT International B.V., VANDEKOLK HYPOTHEKEN, Phytalis en Sport-Unlimited hebben met elkaar gemeen dat er enthousiaste en integere mensen achter zitten die bedrijven runnen die staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en duurzame contacten. Dat zijn ook de zaken die ik belangrijk vind. F.I.T. sportbalsem is een kwaliteitsproduct waar ik voor sta. Als ik ooit zo ver kom dat ik een hypotheek kan gaan afsluiten, weet ik waar ik wezen moet, namelijk bij VANDEKOLK HYPOTHEKEN.

Mijn ouders hebben de deskundigheid van VANDEKOLK zelf ervaren bij het omzetten van hun hypotheek. Daar kun je dus met een gerust hart je financiële zaken regelen. En de mensen van Phytalis denken spontaan en pro-actief mee over communicatie, zijn voortdurend aan het vernieuwen. Dat zijn de dingen waar het om draait.

Dus bedankt sponsors dat jullie mij komend seizoen gaan ondersteunen. De eerste pitsstop nu is het WK!

Erik