FN-Trendy nieuwe sponsor Erik Meijs!

22-12-2014

 

Aan het einde van het jaar nog geweldig nieuws. Het bedrijf FN-Trendy is toegetreden tot de groep sponsors die mij steunt in mijn topsportcarrière. FN-Trendy is een jong en hip bedrijf dat exclusieve kledingmerken aanbiedt voor volwassenen en kinderen. Passie voor trendy kleding is daarbij de drijfveer. Alle kleding op de website van FN-Trendy: www.fn-trendy.com is ontworpen en ontwikkeld door jong designtalent uit Azië. Oprichter van FN-Trendy is Frans Schouten. Frans heb ik leren kennen als een groot liefhebber van kleding en van Azië. Toevallig ook twee van mijn passies. Frans is met jonge kledingdesigners in Bangkok in zee gegaan en biedt hun een kans om met hun kleding de Nederlandse markt te veroveren. En tegelijk biedt FN-Trendy mij extra mogelijkheden om mijn topsport te bedrijven.

Ik ga niet zomaar met mensen in zee, maar moet altijd een klik hebben en een band kunnen opbouwen. Na een aantal gesprekken met Frans Schouten was het duidelijk dat we een klik hadden. Frans heeft ook een passie met badminton, dus was een verbinding snel gemaakt.

Ik moet zeggen, ik ben een pietje precies wat betreft kleding, maar de merken die via FN-Trendy worden aangeboden zijn echt mooi. Goede kwaliteit, net even anders als wat we gewend zijn in Nederland en duidelijk ander design met prachtige afdrukken en mooi materiaal. Ik kan het van harte aanbevelen, dus neem eens een kijkje op de website van FN-Trendy.

 

 

Inmiddels draag ik ook kleding van de merken die-FN Trendy aanbiedt, zoals Police, Bank's, Sphere en Minimal B en met veel plezier. Er worden zelfs ook enkele shirts nu speciaal voor mij ontworpen in Bangkok. Hoe gaaf is dat. Feitelijk dus het begin van een kleine eigen kledinglijn.

We hebben het gelijk maar stevig aangepakt. FN-Trendy is nu ook terug te vinden op mijn auto als één van mijn sponsor. De drukker heeft er iets moois van gemaakt, met dank ook aan mijn moeder Karin voor het vele ontwerpwerk!

 

 

FN-Trendy zorgt, samen met VANDEKOLK HYPOTHEKEN, FIT International en Adidas voor een meer solide basis voor de broodnodige ondersteuning van mijn programma en daar ben ik heel blij mee.

In welke trendy outfit zou jij gezien willen worden? Kijk rond op de website en kies voor new design van FN-Trendy en kijk eens op de aparte pagina over mij (klik: hier) waar je ziet welke kleding ik zoal mooi vind. Klik op elk shirt en dan zie je hoe het mij staat (met dank aan René Lagerwaard weer voor de mooie foto's).

Erik