Laatste blog berichten

 

Goed optreden tijdens Dutch Open 2017
15-10-2017
Afgelopen week was ik na een lange tijd weer in Nederland voor een toernooi, namelijk de Dutch Open in Almere. Na de Belgian international, de Czech Open en 3 competitiewedstrijden in de benen was ik benieuwd hoe het zou gaan.
Competitie weer begonnen
02-10-2017
Happy with our first 5-2 victory in the Bundesliga! Had to play 5 sets to win my single, but happy I was able to give my team a point!
Gesneuveld in eerste ronde Czech International
29-09-2017
Helaas heb ik mijn vriendin geen leuk verjaardagscadeautje kunnen geven, want heb al in de eerste ronde verloren tegen Rouxel uit Frankrijk hier in Brno. Eerste set gevochten voor wat ik waard was en net aan met 25-27 verloren.
Belgian International: net niet.
18-09-2017
Aiiii ik zat dicht erbij om voor een stuntje te zorgen, maar helaas kon ik mijn 2 matchballen niet verzilveren tegen de als 8ste geplaatste Lee Zii Jia uit Maleisië. De vorm mee kunnen nemen van de trainingen dus blij met de wedstrijd! Nu weer verder hard werken voor de komende toernooien.
Op weg naar Leuven
13-09-2017
Hey guys! On my way to Leuven for the Belgium international to play my first tournament again after my trip to New Zealand. Happy about the level I showed in practice the last weeks which I need to show tomorrow again, because I will have a hard match against the number 8 seeded from Malaysia. Looking forward again to play in Belgium
Te gast bij radio NPO2 Zomerweekend
23-08-2017
De Zoetermeerse topbadmintonner Erik Meijs, die o.a. gesteund wordt door ondernemer Jacob de Boer, is zaterdag te gast bij de DJ's van NPO Radio 2 Zomerweekend. Jacob de Boer NPO Radio 2 Erik Meijs
Succesvolle Nieuw Zeelandse trip
20-08-2017
Het avontuur naar Nieuw Zeeland is afgelopen. Nog nooit zo lang weggeweest, maar ik ben heel blij dat het zo succesvol is verlopen. Een leuk teamtoernooi met heel veel wedstrijden waardoor ik een goed wedstrijdritme kon opbouwen.
Hello New Zealand
16-07-2017
Its time for a new big adventure together with Alexander Roovers, because we are flying to New Zealand tonight! Really looking forward to it and happy we got this opportunity. See you all in 4,5 weeks again.
Russia White Nights
08-07-2017
Het einde van de 1e set tegen een speler uit India die ik met enig kunst- en vliegwerk won. Maar daarna vloeide de energie volledig weg vanwege enige darmproblemen in de ochtend en daarnaast nog een flinke glijpartij
Pijnlijden
18-06-2017
Na een lekkere vakantie inmiddels al weer een aantal weken volop in training voor het nieuwe seizoen. Afgelopen week ook wat loop en kracht tests ondergaan om te bekijken hoe mijn algehele conditie is.
Vier weken Nieuw Zeeland avontuur!
04-06-2017
Na 3 weekjes vakantie is het alweer tijd om me te gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen, dus hoogtijd voor een terugblik op het afgelopen seizoen en een vooruitblik op wat komen gaat. Het was voor mijn gevoel erg fijn dat ik op de valreep voor mijn vakantie de Slovenia International won, want dan ga je toch anders de vakantie in en is de motivatie voor de periode erna weer een stuk groter.
Winnaar Slovenia International
14-05-2017
Juhuuuu het is gelukt! Eindelijk een international toernooi gewonnen! Namelijk de Slovenia International.
Clinic bij ABC '14 - Almeerse Badminton Club
07-05-2017
Gisteren een clinic gegeven bij ABC '14 - Almeerse Badminton Club. Hoewel ik niet heel veel in Nederland ben tegenwoordig, blijf ik dit met veel plezier doen en kun je mij altijd hiervoor benaderen.
Victor Dutch International
22-04-2017
De Victor Dutch international zit erop. In de single kon ik mijn goede eerste dag geen vervolg geven en verloor in de kwart finale.
Helaas het afscheid van BV DEO
21-04-2017
Gisteravond afscheid moeten nemen helaas van BV DEO. Ik heb 2 jaar met ontzettend veel plezier training gegeven, maar doordat ik zoveel in Duitsland ben gaat het me helaas niet lukken om door te gaan met training geven in Nederland.
Finish Open
07-04-2017
De Finish Open is helaas voor mij gestopt in de 8ste finale. Na een goede steady eerste ronde kon ik in de 2de ronde niet voor een stunt zorgen tegen de als 4de geplaatste Kim Bruun uit Denemarken.
Snel terug uit Frankrijk
01-04-2017
Goedemorgen!! Gisteravond alweer terug gekomen uit Frankrijk na mijn verlies in 3 sets tegen de als 4de geplaatste Lucas Corvee uit jawel, Frankrijk.
Kwartfinale Polish Open en Bundesliga
24-03-2017
Goede eerste dag voor mij tijdens de Polish Open. 2 overwinningen op rij, eerst in 3 sets van de als zesde geplaatste Eetu Heino en vervolgens van de Maleisiër Goh. Dat betekent dat ik morgen in de kwartfinale speel, tegen alweer een maleisiër!
Swiss Open
17-03-2017
Some easy practice before I will drive to Basel later today for the Swiss Open. The tournament will start on Tuesdayevening for me with a hard first round. Lets see if I can give the number 16 seeded Emil Holst a good fight!
German Open
03-03-2017
Goede wedstrijd gespeeld tegen een van mijn favoriete spelers Takuma Ueda uit Japan tijdens de German Open. Voormalig top 15 speler van de wereld. In de eerste set was ik nog niet goed bij de les.