Clinics

 

Ben je op zoek naar iemand die een bijzondere clinic kan geven of die een vernieuwende training geeft en een groep kan enthousiasmeren voor onze sport? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

 

 

Een clinic is bij mij maatwerk. Afhankelijk van de beschikbare tijd, het niveau en leeftijd van de spelers wordt de clinic aangepast. Zowel kinderen als volwassenen is mogelijk. Afhankelijk van de omvang van de groep werk ik eventueel samen met andere topspelers of trainers. Je hoort hoe het leven van een topsporter is, je ziet wat voor oefeningen hij doet en je ervaart het zelf. En daarnaast zal ik zeker ook zelf enige technieken en spelsituaties demonstreren.

 

 

Inmiddels heb ik ook al een groot aantal clinics gedaan. Naast bedrijfsclinics (zoals bijvoorbeeld het Ministerie van Infrastructuur en Milieu) heb ik gedurende meerdere jaren clinics gedaan voor groepen jeugdspelers tijdens de Dutch Open. Maar daarnaast heb ik aan vele verzoeken van clubs voldaan en altijd naar grote tevredenheid. Ik noem bijvoorbeeld: Conquesto uit Zoetermeer, TU Delft, BC Castricum, BC Kwinkslag en diverse scholen in Vinkeveen), BC Boomgaardshoek uit Hoogvliet, BC Didam, Swifterbant, BC Dropshot uit Den Haag, en in seizoen 2015-2016 bij BC Mariken in Nijmegen, the Smashing Fellows in Schiedam en De Zeemeeuwen uit ’s-Gravenzande. En verder bij DKC en ABC '14.

 

 

Trainingen

 

Ook trainingen kan ik op maat aanbieden. Alles is mogelijk, bijvoorbeeld één of meerdere gasttrainingen, het verzorgen van een blok trainingen of het geven van reguliere trainingen gedurende een heel seizoen. Uiteraard dat alles in combinatie met mijn eigen programma en trainingen.

 

Tijdens de trainingen krijg je een goed beeld van mijn visie op badminton en word je meegenomen in een vernieuwende trainingsaanpak die anders dan anders is. Je kunt zien hoe een individuele aanpak werkt, maar ook hoe die is toe te passen op een grotere groep. Nieuwe inspiratie voor spelers en trainers. Plezier in het spel staat voor mij voorop, gecombineerd met hard werken met aandacht voor techniek en tactisch inzicht.

Alle inkomsten uit clinics en trainingen worden direct gebruikt voor de ontwikkeling van mijn eigen programma. Op deze manier kan ik bijvoorbeeld een extra toernooi doen of een trainingsstage. Dus, het mes snijdt aan 2 kanten!

 

Ook hiermee heb ik veel ervaring opgedaan. Trainingen heb ik al verzorgd bij de TU Delft, Conquesto in Zoetermeer, BC Mix, Badmintonacademy Haarlem, Badmintonschool Venlo, BC Castricum, Invictus in Waddinxveen, BC Beuel in Bonn/Duitsland en BC Venray.

In het seizoen 2013-2014 was ik hoofdtrainer bij BC Kwinkslag uit Vinkeveen en BC Hillegom (4e divisie hoogste niveau). In seizoen 2014-2015 bij BC Hillegom en BC Bacluvo uit Voorhout. En in seizoen 2015-2016 en 2016-2017 hoofdtrainer bij The Smashing Fellows uit Schiedam (t/m 3e divisie) en BV DEO uit Nootdorp (t/m 3e divisie). Daarnaast heb ik met meerdere jonge spelers op verzoek op individuele basis samengewerkt en heb een reeks individuele trainingen aangeboden. Zeer leerzaam en leuk om te doen.

 

Voor meer informatie over het geven van een clinic of het verzorgen van trainingen (groepen of op individuele basis) of een gasttraining en de kosten, neem contact met mij op.