Sponsors

Zonder sponsors geen topsport voor mij!  Toen ik in 2011 uit eigen beweging de nationale badmintonselectie heb verlaten was ik mij terdege bewust van het feit dat ik nu geheel op eigen benen kwam te staan en alles zelf zou moeten financiering. Trainingen, het reizen, de toernooien, noem maar op. Zonder sponsors was en is dit onmogelijk. Gelukkig zijn er een aantal ondernemingen, instanties en individuele personen die het mogelijk maken dat ik mijn dromen en doelen werkelijkheid kan laten worden.  Hieronder staan ze allemaal op een rijtje. Wil je mij ook ondersteunen, neem dan contact met mij op. Er zijn diverse sponsorpakketten beschikbaar.

 


VICTOR International

VICTOR - global brand with ecological & social standards, and passion for the sport

VICTOR is a global brand and one of the leading manufacturers of indoor sport goods, represented in approximatly 100 countries around the world.
VICTOR is ISO 9001 and BSCI certified and drives it`s factory in Nanjing, with over 1.200 employees, which is operating according to Western standards - whether in the product focussed qualitymanagement area of environmental protection or labor protection and great social commitment - it produces more than 4 million natural shuttlecocks every month. All rackets and sport goods are developed and tested by professionals, allowing only the best products to come into the market, which have deserved the name VICTOR.
More than 100 top players are promoted and sponsored by VICTOR, starting on a small scale of local clubs up to the support of several social youth projects worldwide. And furtheron there are the players of the Korean national team, No. 1 worldwide (Mens Doubles), sharing the experience and competent leadership of VICTOR more than 5 years now and the 3- times „All England“ winner as well as world champions Tontowi Ahmad and Liliyana Natsir from Indonesia, all sponsored and fully equipped by VICTOR.

Think about it to share a membership and our challenge of high performance
premium brand - innovation and emotion - on the way to perfection.

 


BC Beuel

1.BC Beuel. Het team waarvoor ik voor het 3e jaar op rij ga uitkomen in de Duitse Bondscompetitie op het hoogste niveau, de Bundesliga. BC Beuel is één van de grootste clubs uit Duitsland en komt uit Bonn-Beuel. Doordat ik voor BC Beuel speel is deze club natuurlijk ook een grote sponsor van mijn badmintoncarrière. Het is een superclub met een grote groep vaste supporters en ik ben blij dat ik ook in het seizoen 2015-2016 deel mag uitmaken van deze club en het eerste team. De complete samenstelling: Birgit Michels, Luise Heim, Hannah Pohl, Eva Janssens, Raphael Beck, Andreas Heinz, Max Weisskirchen en ikzelf.

 


De Boer Keukens en Interieur

 

Deboerkeukens.nl staat onder leiding van Jacob de Boer. Jacob ken ik al enkele jaren en is een sportliefhebber in hart en nieren. 

Moderne of klassiekeinrichting, waar droom jij van?

De inrichting waarover je droomt, geeft je woning meerwaarde. Die passende, praktische kwaliteitskeuken zorgt voor gezelligheid. Het is het middelpunt in huis en draagt bij aan de leefsfeer. Je huis is dé plek waar je je goed voelt. Dat is De Boer keukens en interieur.

Vertrouwd kopen in Gouda, Zoetermeer en omstreken

Voor een keuken of interieur neem je natuurlijk alle tijd. Jacob en zijn enthousiaste team adviseren en geven de aandacht die nodig is om dat geen te kiezen wat bij je interieur en smaak past.

Bijzonder is dat Annemiek onze binnenhuisadviseur je thuis bezoekt, GRATIS, van Gouda tot Zoetermeer en omstreken. Annemiek geeft persoonlijk advies en neemt met liefde voor het vak alle tijd om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Het is tijd voor De Boer keukens en interieur.

GRATIS advies, huisbezoek en 3D voorstel van uw verbouwing.

Bij aankoop van een keuken GRATIS advies en begeleiding van het totale project (van verbouwing tot eindrealisatie). Wij beschikken over een eigen werkplaats waardoor we de prijzen lekker scherp kunnen houden.

DE BOER Keukens en interieur www.deboerkeukens.nl    in samenwerking met: Tamse interieurbouw www.tamse-interieur.nl

Showroom Gouderaksedijk 24, 2808 NG Gouda, telefoon 085-060771, info@deboerkeukens.nl

Voor meer info en de website: klik hier

 


FN-Trendy

 

FN-Trendy is een jong en hip bedrijf dat exclusieve kledingmerken aanbiedt voor volwassenen en kinderen. De passie voor trendy kleding is daarbij de drijfveer. Alle kleding op de website van FN-Trendy is ontworpen en ontwikkeld door jong designtalent uit Azië.

De oprichter van FN-Trendy is Frans Schouten. Frans Schouten werkt samen met een aantal jonge kledingdesigners uit Bangkok die stuk voor stuk unieke kleding ontwerpen. Hij biedt deze Aziatische designers de kans om met hun kleding de Nederlandse markt te veroveren. FN-Trendy is dus niet zomaar een webshop. Het is een podium voor jong designtalent uit Azië. Met elke designer is een persoonlijke band opgebouwd. Uiteraard krijgen alle designers een eerlijke prijs voor hun kleding.

FN-Trendy kan de merken tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. De verkoop van de kleding gaat geheel via het internet. FN-Trendy verkoopt unieke, hippe kleding. Onze merken zijn net even anders dan wat je in de Nederlandse winkels kunt vinden. In welke trendy outfit wil jij gezien worden? Kijk rond op de website en kies voor new design van FN-Trendy!: www.fn-trendy.com

 


Phytalis

 

Phytalis kan u helpen in het ontwikkelen van een uitgekiende marketing- en communicatiestrategie voor het in de markt positioneren van producten en diensten. Op elk gewenste moment stappen we in het traject. Bijvoorbeeld om gezamenlijk een idee uit te werken. Meestal gaan we nog een stapje verder en ontwikkelen we het product samen met de klant.

 

Marktkennis

Omdat wij als geen ander op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de 'beweegwereld', kunnen wij u uitstekend voorzien van gegronde adviezen. Wij beschikken over een breed netwerk en een uitgebreide kennis van uw doelgroep.

 

Crossmediale aanpak

Om uw doelgroep optimaal te bereiken, is een crossmediale aanpak (mix van communicatiekanalen) vaak het meest effectief. Phytalis ontwikkelt daarom zelf een breed scala aan communicatiemiddelen. Van drukwerk tot online media en van buitenreclame tot evenementen en trainingen. Wij kunnen daarom desgewenst de gekozen strategie meteen in uitvoering brengen. Zo heeft u de zekerheid dat wij weten wat u bedoelt en heeft u slechts één aanspreekpunt.

 

Communicatie moet bouwen aan relaties. Om dat goed te doen, is het noodzakelijk te weten wat mensen beweegt!

 

Geestbrugkade 35, 2281 CX Rijswijk, T: 070-3206157

www.phytalis.nl / info@phytalis.nl 

 


Sport Unlimited

 

GET FIT WITH SPORTS UNLIMITED

Sports Unlimited, gevestigd in Koraalrood te Zoetermeer, is een Health & Lifestyle Fitness Club

Gezondheid staat bij een ieder bovenaan het verlanglijstje. Wanneer dit niet het geval is zal het er zeer zeker moeten staan. Regelmatig en verantwoord sporten gaat heel goed samen met een goede gezondheid. Sporten voorkomt niet alleen een groot aantal ziektes, het geeft u ook veel extra energie en vermindert stress. Met een betere lichamelijke conditie bent u veel actiever, u presteert beter en u bent in staat meer van het leven te genieten. Daarom vinden wij van Sports Unlimited dat we met z'n allen sporten als een lifestyle moeten zien.

Sporten past in hetzelfde rijtje als eten en werken. Sporten levert het grootste voordeel op als het met regelmaat gebeurd. Plan afspraken om de training heen en niet in plaats van een training of begin de dag met een lichte training. Sporten verbeterd de algehele fitheid, geeft meer energie/conditie, verhoogt de productiviteit, zorgt voor een betere en langere concentratie, verbetert het cholesterolgehalte en vermindert het lichaamsvet.

De boodschap van Sports Unlimited luidt dan ook:

MAAK van SPORTEN een LIFESTYLE!

 

NU een afspraak maken,

klik hier

NU een proefles doen,

klik hier

Nu het lesrooster bekijken,

klik hier

 


Den Haag Topsport

Den Haag Topsport helpt talent richting de top en faciliteert toppers om nóg beter te worden. Op weg naar het podium; op weg naar 'Haags Goud'.

 

Den Haag Topsport is verantwoordelijk voor de uitvoering van het gemeentelijke topsportbeleid, met als doel Den Haag als topsportstad aan zee op de kaart te zetten en het algehele topsportklimaat in de stad te optimaliseren. 

 

Den Haag Topsport richt zich specifiek op zes hoofdtaken:

  • Acquisitie, ondersteuning en promotie van topsportevenementen 
  • Programmering topsportevenementen in het The Hague Beach Stadium
  • Versterking marketing & communicatie van topsport in Den Haag
  • Ondersteunen Talenten & Topsporters
  • Ondersteuning Nationale en Regionale Trainingcentra
  • Ondersteuning Haags Goud verenigingen

Den Haag Topsport is partner en uitvoerder van het Olympisch Netwerk Zuid-Holland, ondersteunt door het NOC*NSF en ondersteunt ook sporters uit Zoetermeer.

www.denhaag.com/nl/topsport

 


En natuurlijk dank aan alle overige sponsors, in het bijzonder Oma Roos, Thur Roos.